Ingrediëntenkennis

Enorme pomp door agmatinesulfaat

Als Agmatine sulfaat agmatine sulfaten) Agmatine veroorzaakte een paar jaar geleden nogal wat opschudding in de supplementenscène. Voor een goede reden. EEN Agmatine-Booster staat garant voor een adembenemende pomp die met gemak vele andere supplementen overtreft. We laten je kennismaken met het legendarische actieve ingrediënt in de pomp en de bekende en minder bekende effecten. Wil je Agmatine in onze online shop vindt u wat u zoekt.

Wat is Agmatine

Agmatine (Engl. agmatine) is een metabool bijproduct van het aminozuur L-arginine. Het ontstaat door de afsplitsing van koolstofdioxidemoleculen, de zogenaamde decarboxylering. In supplementen komt het meestal in de vorm van Agmatine Sulfaat gebruikt. Daar Agmatine L-arginine structureel erg op elkaar lijkt, de naam “Super arginine"Gemeenschappelijk.

Zeer krachtig pompmiddel 

Hoewel het in 1910 werd ontdekt door de Nobelprijswinnaar Albrecht Kossel Agmatine kwam pas een paar jaar geleden in de aandacht van de supplementenindustrie. De aanhoudende hype die rond het actieve ingrediënt is ontstaan, is voornamelijk te wijten aan de invloed ervan op de stikstofoxideconcentratie. Dit is hoe te nemen Agmatine Sulfaat verbetert de bloedcirculatie - en verbetert uiteindelijk de toevoer van voedingsstoffen naar de spieren. De gevolgen zijn niet alleen verbeterde prestaties en een verkorte regeneratietijd, maar ook een zeer duidelijk zichtbare spierpomp die vergelijkbare actieve ingrediënten overtreft in termen van intensiteit.

Agmatine Sulfaat verhoogt de productie van stikstofmonoxide vele malen meer dan argininedie, dankzij zijn enorme spierpompen, al een legendarische status geniet in de branche. Dus is Agmatine Vooral bekend bij atleten als pompsupplement, hoewel het andere zeer interessante eigenschappen heeft als nootropicum.

De studielocatie 

Da Agmatine slechts een relatief korte tijd als aanvulling gebruikt is, het aantal onderzoeken naar het specifieke Agmatine- Effect momenteel nog beheersbaar. Betrouwbare resultaten zijn al beschikbaar, vooral met betrekking tot de toename van de stikstofoxideproductie. Ook interessant: als onderdeel van een onderzoek dat Agmatine Beschouwd als een mogelijk medicijn voor de behandeling van pijn bij hernia's, bleek het actieve ingrediënt het pijngevoel aanzienlijk te verminderen. Een effect waar sporters ook bij bijzonder intensieve trainingen van kunnen profiteren.

De voordelen van Agmatine Sulfaat in één oogopslag 

Genomen in de vorm van supplementen, ontvouwt zich Agmatine een hele reeks voordelen, waarvan sommige verder gaan dan het veelvuldig op de markt brengen van de stof als puur pompsupplement. Agmatine sulfaat

 • leidt tot een enorme pomp,
 • verhoogt de productie van stikstofmonoxide,
 • verbetert de bloedcirculatie en de toevoer van voedingsstoffen naar de spieren,
 • vermindert het gevoel van pijn,
 • optimaliseert spierregeneratie en verkort de regeneratietijd,
 • heeft een antioxiderende werking,
 • verbetert de insulinereactie - en bevordert zo een gedefinieerd, gespierd silhouet en
 • heeft nootropische eigenschappen.

Ook goed om te weten: het actieve ingrediënt wordt als veilig beschouwd en wordt zeer goed verdragen. Echt Agmatine- Wij zijn niet op de hoogte van bijwerkingen.

Blackline-supplement - Agma Power

39,95 EUR

BPS Pharma - 4YOURV3INZ agmatine 300g

42,90 EUR

Agmatine als een nootropic 

Gezien de brute spierpompen wordt suppletie geleverd Agmatine Als gevolg hiervan gaat de nootropische werking van de stof vaak verloren. Dat is jammer, want Agmatine is ook een zeer krachtige nootropic. Dus ons lichaam verhoogt de productie van Agmatine in tijden van sterke psychologische stress helemaal op zichzelf - en gebruikt Agmatine dus als een echt schild tegen spanningen. Er is een goede reden om te nemen Agmatine Sulfaat wordt daarom geassocieerd met een verhoogde weerstand tegen stress en een vermindering van angst. Dus kan Agmatine helpen de cortisolspiegels die door chronische stress zijn verhoogd te verlagen - en de daaruit voortvloeiende negatieve gevolgen voor cognitieve prestaties, psyche en spiergroei te minimaliseren.

Eerste studies suggereren zelfs een antidepressivum Agmatine In de buurt. Omdat de stof wordt opgeslagen in de neuronen en weer wordt vrijgegeven, waar het ook de pijnsensatie vermindert, is dit effect volkomen aannemelijk. Dus de inname van Agmatine draagt ​​aanzienlijk bij aan het verbeteren van de stemming.

Om de nootropische effecten te krijgen van Agmatine Om sulfaat opnieuw samen te vatten: Agmatine

 • gaat stress tegen,
 • vermindert angst,
 • verbetert het welzijn,
 • heeft een antidepressivum en
 • til de stemming op.

Dit blijft duren Agmatine Sulfaat handhaaft mentale fitheid en motivatie - en biedt optimale omstandigheden voor uitstekende trainingsprestaties.

Agmatine bij het trainen van boosters

Sinds een relatief lage Agmatine-Dosering gaat gepaard met een merkbare toename van de productie van stikstofmonoxide Agmatine Sulfaat een populair op zichzelf staand supplement. Dat leidt tot Agmatine om onafhankelijk te combineren met andere actieve ingrediënten. In principe is er niets mis met een stapel. Houd er echter rekening mee dat: agmatine Sulfaten interageren met een aantal stoffen die ook vaak in het kader van boosters worden ingenomen. Een soortgelijk signaalpad leidt hiertoe, bijvoorbeeld bij gelijktijdig nemen creatine, L-arginine of yohimbine contraproductieve interacties.

Terug naar boven knop