Hardcore boosterProductrecensiesProductrecensies

Amerikaanse Metabolix HAVOK Hardcore in de test

"QP2 - Kwaliteit, zuiverheid en potentie"

De Amerikaanse fabrikant American Metabolix heeft zich sinds de oprichting in 2012 aan deze claim gecommitteerd met de voltooiing van elk product. De oprichters van het bedrijf zijn Jason Duran en Markus Trillsch, die al verantwoordelijk waren voor innovatieve invloeden in de supplementenindustrie en bijvoorbeeld in het geval van Jason met succes bekende bedrijven op de markt hadden gevestigd (Cellucor). In 2011 besloten beiden, die toen nog bij Cellucor betrokken waren, baanbrekend te werk te gaan en weg te komen van opgeblazen productontwerpen en goedkope 0815-formules.
opgeven. Om het bedrijf economisch zo goed mogelijk te positioneren, vonden ze een ervaren zakenman, Robert Smith, Executive Manager bij Samsung en Apple.

Bedrijfseigenaren, ingehuurde wetenschappers en gesponsorde atleten hebben samen meer dan 2 jaar geïnvesteerd om een ​​trainingsversterker te ontwerpen die naast een breed scala aan ketogene supplementen aan de hoogste normen voldoet. Het primaire doel was een pre-workout die intense en continue energie biedt zonder ongewenste bijwerkingen en na-pijnen. Het resultaat is een product dat niet bedoeld is voor beginners of voor occasionele pumpers, maar echt een van de krachtigste en sterkste boosters in lange tijd is. De basis en het stokpaardje van de booster zijn uitsluitend klinisch gedoseerde hoofdingrediënten die worden onthuld in een volledig transparante formule. American Metabolix spreekt zelf van een onberispelijk HARDCORE-product. Reden genoeg voor de BOOSTERJUNKIES om dit oordeel te aanvaarden en de HAVOK HARDCORE op de proef te stellen. Er wordt zoveel van tevoren beloofd - Duran en Trillsch hebben alles goed gedaan!

Ervaringsverslag over het hardcore pre-workoutproduct HAVOK HARDCORE van American Metabolix

De "Keto King" Jason Wittrock had ook een vinger in het spel met dit supplement, hoewel de HAVOK HARDCORE niet kan worden toegewezen aan de ketogene lijn van de fabrikant, die anders wordt geleid door producten zoals Keto Lift en de Keto Meal. De hardcore trainingsbooster komt niet alleen met een uitgebreide portiegrootte van 16 gram en onderscheidt zich daarmee van eenvoudige, ultrageconcentreerde blindshots, die zijn gebaseerd op minder geavanceerde formules op basis van amfetaminederivaten zonder verdere aanwijzingen, maar codeert ze zelfs volgens de motto "Full Disclosure Workout" in zijn geheel.

Welke actieve ingrediënten zitten er in de hardcore booster HAVOK HARDCORE van American Metabolix?

Zoals eerder vermeld, bevat een volledige portie Havok Hardcore van 16,1 g nogal wat goed gedoseerde, maar vooral zeer effectieve ingrediënten. Overeenkomstig een hardcore booster van de hoogste kwaliteit, bevat een portie stoffen die zowel een volle pomp als een gewelddadige energie of een gewelddadige focus geven. Dienovereenkomstig zijn de transparante supplementfeiten onderverdeeld in HAVOK HARDCORE PUMP TECHNOLOGY en HAVOK HARDCORE ENERGY & FOCUS FORMULE. WAT ZIT ER IN DE AMERIKAANSE METABOLIX HAVOK HARDCORE? - WE KIJKEN GEDETAILLEERD NAAR DE INGREDIËNTEN:

* Advertentie / reclame

Koop American Metabolix - HAVOK Hardcore

HAVOK HARDCORE POMP-TECHNOLOGIE

L-Citrulline (6 g):

Bijna met het eerste ingrediënt maakt American Metabolix al de belofte van een volledige pomp waar en levert het het niet-proteïnogene alfa-aminozuur L-citrulline Bijna in zo'n uitgebreide dosering als anders alleen bekend is van pure PumpBoosters. Citrulline is bekend dat het de NO-niveaus in ons bloed zelfs beter verhoogt dan arginine Dit leidt tot verwijde bloedvaten, die zich niet alleen visueel uiten in een vasculaire look en dikke spieren, maar ook zorgen voor een betere toevoer van bloed en voedingsstoffen naar de spieren. Uiteindelijk profiteert de atleet van betere training, verbeterde regeneratie en, last but not least, een aantrekkelijker uiterlijk. Tegelijkertijd verhoogt een merkbare pomp de gevoeligheid van het spiergevoel en voedt het energie en uithoudingsvermogen.

Bèta-alanine (3,2 g):

Dit essentiële aminozuur, dat vaak voorkomt in vlees en zuivelproducten, dient als energiesubstraat, dat in de lever wordt omgezet in glucose. Met de conversie van Beta-alanine pyruvaat gaat gepaard met een verhoging van de bloedsuikerspiegel en, dankzij de snellere toevoer van energie, langdurige suppletie van Beta-alanine een toename van het uithoudingsvermogen te bereiken. Het dient als buffer voor "spierbescherming", aangezien eiwitten niet uit de spiereigen voorraad hoeven te worden vrijgegeven om glucose te verkrijgen. Waarom het in de pompmatrix wordt vermeld, is op dit moment niet helemaal begrijpelijk, ook al voldoet het aan de gebruikelijke doseringsaanbeveling met 3,2 g. Maakt echter alleen langdurig gebruik van Beta-alanine Betekenis en uit zich niet in een acuut merkbaar effect.

betaine Watervrij (1,2 g):

Deze actieve stof zit ook vaak in rode biet, een natuurlijk voedingsmiddel dat ook bekend zou moeten zijn onder pompfans. Betaïne ondersteunt de uitbreiding van het celvolume van de spiercel door hydratatie te bevorderen en zorgt er ook voor dat IGF-1 vrijkomt om spierweefsel op te bouwen. Evidence-based Betaïne in verband met de bevordering van vetvrije massa, kracht en uithoudingsvermogen. 1,2 g komt overeen met ongeveer de helft van de in onderzoeken gebruikte doseringen. Met deze hoeveelheid wordt echter ook ondersteuning van de pomp bereikt.

agmatine sulfaten (Agmass) (1g):

Agmatine valt onder de categorie van nieuwe voedingsmiddelen en vormt, net als aminoguanidine, onafhankelijk enzymen die zowel vaatverwijdende eigenschappen als stikstofmonoxide afgeven. Dus de een zegt Agmatine een nog krachtiger effect dan arginine of Citrulline om de pomp daarna te promoten. Subjectief gezien is de pomp door Agmatine iets voller of volumineuzer en minder vasculair - dit varieert echter afhankelijk van de gebruiker, de waterbalans en de lichaamssamenstelling.

Taurine (1 g):

Taurine is per definitie een aminosulfonzuur en is betrokken bij de ontwikkeling van de hersenen en het visuele apparaat, maar ook bij de functionaliteit van het hart, de spieren en de componenten van het bloed - leukocyten en trombocyten. Bewezen is Taurine Betrokken bij het verbranden van vet en kan dit verder stimuleren door suppletie, evenals de uitscheiding van cholesterol in de ontlasting. Met betrekking tot een verbetering van de pomp, het mechanisme van: Taurine er is rekening gehouden met het optimaliseren van de vochtbalans van de spiercel en niet alleen om het volume te vergroten, maar ook om de toevoer van voedingsstoffen te optimaliseren.

HAVOK HARDCORE ENERGY & FOCUS FORMULE

N-Acetyl L-Tyrosine (500 mg):

Het aminozuur dat bekend staat als een stemmingsverbeteraar L-tyrosine is in deze vorm meer biologisch beschikbaar dan het al is voor omzetting in bijvoorbeeld schildklierhormonen in het lichaam. Helaas is de dosering wat mager, waardoor een effect minder opvalt, vooral omdat er geen synergist is verwerkt die het effect ondersteunt.

Cafeïne watervrij (250 mg):

Het stimuleren van het CZS, glycogeen en lipidenmetabolisme om de alertheid en concentratie te verhogen is algemeen bekend en vereist geen uitgebreide beschrijving. 250 mg is een volle, maar een verstandige dosis, als je rekening houdt met de andere ingrediënten die het bevat, die de booster niet overbelasten in termen van zijn stimulerende effect. Vanwege het bedrag dat erin zit cafeïne Daarom zijn bekende bijwerkingen zoals rusteloosheid, beverigheid of zelfs hartkloppingen niet te verwachten.

Cholinebitartraat (200 mg):

Choline is een krachtige regulator van ademhaling, bloeddruk en hartslag en, last but not least, bevordert het cognitieve vaardigheden. Omdat het een positief effect heeft op het concentratievermogen, is het een essentiële factor bij het bevorderen van de beoogde tunnelvisie en focus van deze booster. In vergelijking met andere PreWorkout-producten is gekozen voor een meer uitgebreide dosering van dit ingrediënt, wat ook een positief effect heeft op de werking.

2-amino-5-methylhexaan HCL (150 mg):

DMHA, 1,4-DMAA, Juglans regia - Het kind heeft vele namen en vormen... Feit is dat het de duurdere variant is van het zeer populaire stimulerende middel dat bekend staat als het monoamine-afgevende middel van catecholamines, dopamine en noradrenaline. Het is vergelijkbaar met amfetamine in zijn effecten, maar minder stimulerend en hart-actief. Door bepaalde receptoren te blokkeren, blijven dopamine en noradrenaline langer actief in het lichaam en creëren ze euforie en alertheid. 150 mg is een echt volledige dosis die de veilige "startdosis" van 1 mg / kg ver overschrijdt.

Methyliberine (als Dynamine 40% smaakloos) (125 mg):

Dit is een gepatenteerde dem Theacrine structureel verwante stof die, vergelijkbaar met degene die hierboven al is beschreven, ook een effect heeft op receptoren voor dopamine enz. en deze neurotransmitters in het lichaamssysteem activeert. Hierdoor bevordert dit materiaal ook focus, energie en een gevoel van comfort.

Dicaffeïne Malaat (als Infinergy) (75 mg):

Infinergy is eigenlijk niets meer dan de combinatie van appelzuur en cafeïne. Infinergy bevat de actieve ingrediënten in een verhouding van 3: 1, zodat we ongeveer nog eens 56g binnenkrijgen cafeïne winnen. In welke mate doenCafeïne Malaat is eigenlijk krachtiger dan conventioneel cafeïne of werkt synergetisch met andere stimulerende middelen is nog niet wetenschappelijk bewezen.

Hordinine HCL (50 mg):

Als MAO-remmer, versterkt en verlengd Hordes de werking van veel neurotransmitters, waaronder de concentratie- en euforieverhogende stoffen dopamine en noradrenaline.

Rauwolfina vomitoria (Wortelschors) (Std. 90% Alpha Yohimbine) (1 mg):

Anders dan Yohimbine HCL is alfa Yohimbine stimuleert de bloedsomloop niet, maar stimuleert tegelijkertijd de afgifte van dopamine en noradrenaline. Ook al lijkt 1 mg in eerste instantie niet veel, een paar milligram van deze werkzame stof is al voldoende om een ​​euforisch effect te hebben en de concentratie te bevorderen!

CONCLUSIE ACTIEVE INGREDIËNTEN:

Alleen al in theorie maakt deze booster indruk met een uitgekiende combinatie van pompverhogende ingrediënten, gecombineerd met de juiste stimulerende middelen, die in hun individuele doses en hun symbiose een conglomeraat van de beste focusboosters vertegenwoordigen. De verwachting voor deze trainingsbooster kan met recht geweldig uitpakken, want alleen al op het vel papier heeft deze pot alles wat bij een alomvattend bevredigend totaalpakket hoort. Hoewel de booster het mogelijk maakt om een ​​vitamine- of mineralencomplex te mengen, wat in de praktijk meestal een gemakkelijke opname van de stimulerende napijnen belooft, zijn deze zo coherent en zorgvuldig verwerkt dat dit niet meer nodig is. Bovendien is deze pre-workout zeer uitgebalanceerd en wordt, in tegenstelling tot veel concurrerende producten, niet op één plaats onevenredig overdosis of ondergedoseerd. Integendeel - American Metabolix heeft zich gehouden aan de gebruikelijke, aanbevolen doseringsaanbevelingen, maar vooral aan grondstofkwaliteiten en verwerkte hoeveelheden van de afzonderlijke ingrediënten die in de praktijk zijn bewezen, ongeacht mogelijk hogere productiekosten. Er zijn kleine kritiekpunten op de toepassing van Beta-alanine en de mogelijk wat lagere dosering van Acetyl L-tyrosine hechten, wat in het laatste geval echter geen significante invloed heeft op het gewicht vanwege het sterke synergetische effect.

INKOMENSEFFECT

Inname / smaak

Op dit punt moeten we helaas beginnen met een punt van kritiek. American Metabolix adviseert over dosering en inname om het product maximaal 8 weken achter elkaar te kunnen consumeren alvorens een pauze van 4 weken te nemen. Het geheel wordt, althans met beperkingen, in perspectief geplaatst door alleen te verwijzen naar de intake op trainingsdagen. Op dit punt moet uitdrukkelijk worden benadrukt dat een booster alleen in uitzonderlijke gevallen of met onregelmatig grote tussenpozen mag worden ingenomen. Daarbij is men wel of niet georiënteerd en gebonden aan vaste tijden, noch stelt men bepaalde cycli in. Dat een booster minder of geen zin heeft op trainingsdagen voor kleinere spiergroepen of zelfs minder of geen zin heeft op rustdagen hoeft op dit punt niet echt te worden vermeld! Anders vermeldt American Metabolix op de verpakking van de booster om een ​​schep in 6-8 oz water te mengen en 30 minuten voor de training te consumeren.

Om de smaak te testen, hadden we de smaak BombSicle. De smaak kan worden omschreven als typisch Amerikaans, wat kan worden samengevat als oneindig zoet, maar zeker smakelijk. Door zijn textuur en het gedrag in vloeistof suggereert het poeder een hoge kwaliteit en hoogwaardige verwerking, omdat er absoluut niets te klagen is met betrekking tot oplosbaarheid, korrelgrootte etc. Even terzijde, het moet ook worden vermeld dat American Metabolix veel moeite heeft gedaan om het blikje te ontwerpen en een uniek verkoopargument is in termen van merkontwerp op de markt. Het blikformaat is wat vlakker, maar groter of breder en wordt gehouden in een harmonieuze zwarte en rode kleurencombinatie. American Metabolix somt de belangrijkste verklaringen op, waaronder het GMP-zegel, enz., En ziet niet af van de plaatsing van hun Snapchat-symbool en andere sociale mediakanalen. Dit toont aan dat het bedrijf de tand des tijds heeft gevolgd en probeert aanwezig te zijn bij het publiek! - Duim omhoog voor dat op dit punt! Toch zouden we, zeker met het oog op het positieve testresultaat, blij zijn als het merk wat agressiever naar zijn consumenten kijkt!

Effect

Het jaar 2019 bracht een nieuwe leider naar voren in de categorie hardcore boosters, omdat dit juweeltje van een pre-workout tot nu toe onbetwist is gebleven qua effect. We hebben lang moeten wachten op een trainingsbooster die zo'n prettige maar krachtige drive genereerde en die tegelijkertijd met vertrouwen wisten te leveren in termen van pompen en aangename naeffecten. De Havok Hardcore ziet er niet alleen volledig bevredigend uit, hij is zo gebalanceerd en comfortabel in zijn spectrum dat hij bijna een nieuwe categorie van hardcore boosters opent. Meestal heeft elke krachtige stroboscoopbom minstens één kleine domper, die zich manifesteert in de vorm van een crash, tremor, verlies van eetlust, een onvermoeibare alertheid of iets dergelijks, maar de Harok Hardcore komt, levert en het enige is wat overblijft is een uitstekende training inclusief PR's, opgeblazen spieren en buisachtige aderen.

Wat wil je nog meer? - vragen we op dit punt!

De oude tijd dat boosters op de markt kwamen, nieuwe normen stelden en echte hype en enthousiasme veroorzaakten, zijn onvergetelijk. De Havok Hardcore kan ongetwijfeld aan deze claim worden toegewezen en deze booster verdient terecht meer aandacht en meer marketing. Op dit punt doen we ons best om het overeenkomstige te promoten en bevelen dit product u van harte aan.

Prijs-prestatieverhouding - de conclusie

Een blikje American Metabolix Havok Hardcore levert 385 gram inhoud en dus 25 porties. Bij een winkelprijs van 44,95 euro in onze partnershop STAYFOCUSED komt dit neer op een prijs van ongeveer 1,80 euro per portie. Deze pre-workout is iets duurder dan concurrerende producten, maar levert naar onze mening navenant beter op en maakt dit geld een waardevolle investering!

Houd er rekening mee dat sommige van de ingrediënten, waaronder DM ** en andere, als doping worden beschouwd volgens het FDA-statuut en daarom bij een controle kunnen worden opgespoord en dienovereenkomstig bestraft. De traceerbaarheid van veel stoffen of hun metabolieten is niet duidelijk gedefinieerd en kan leiden tot een verbod op wedstrijden door het WADA, zelfs na enkele maanden!

* Advertentie / reclame

Koop American Metabolix - HAVOK Hardcore

Onze beoordeling
8.9
Onze beoordeling
GOED
  • uitgebreide, verfijnde portiegrootte
  • intensief, uitgebalanceerd spectrum van effecten
  • onvoorwaardelijk positieve effecten van consumptie (geen crash etc.!)
BAD
  • onverantwoordelijke aangifte (verbruiksadvies)
  • enigszins verbeterde ingrediënten (Beta-alanine)
  • te defensieve marketing!
Ingrediënten en dosering9
Effect9.5
Geschmack8.5
prijs8.5

Vergelijkbare producten

Terug naar boven knop